torstai 31. heinäkuuta 2014

Forever Yours -11 Last Part

Pari päivää myöhemmin: 

Pääsisimme tänään vauvan kanssa kotiin.. vihdoin. Niall sanoi, että tulee hakemaan meidät. Hän ja muut pojat olivat käyneet katsomassa meitä useasti. Perriellä oli pari keikkaa, joten hän ei oli käynyt hirveän usein, mutta ymmärrän että hänellä ja muilla little mixin tytöillä on kiire. 
- Moi murut. Kuulin tutun ja ihanan äänen. Niall pussasi minua huulille ja pikkuista otsalle. Vauvalla oli siniset silmät, jotka oli peritty Niallilta. 
- Moi. Tiesiks muute et tol pikkusel on sun silmät. Sanoin hymyillen.
- Ja sun suu. Niall sanoi ja pussasi minua uudestaan. Puin tytölle beigevalko raitaisen body ja valkoisen pipon. Menin vauvan kanssa takapenkille istumaan. Niall pysäköi auton yhteiskämpän pihalle.
Otin vauvan syliin ja kävelin ovelle. Ennen kuin ehdin edes avata ovea, joku avasi sen. Liam. 
- Tervetuloa takaisin. Kuului ääni Liamin takaa.
- Kiitos Zayn. Naurahdin. Menin sisälle ja jätin kengät eteiseen ja menin olohuoneeseen. 
- Se on tosi sulonen. Diana sanoi.
- Saanks mä pitää sitä?? Harry kuulosti aivan pikku pojalta. Naurahdin hänelle, mutta annoin silti tytön hänelle. Tyttö alkoi melkein heti itkemään, kun oli Harryn sylissä.
- Hah se ei tykkää susta. Eka tyttö jolla on järkee noin nuorena. Louis nauroi. Me muutkin aloimme nauramaan, paitsi Harry.
- Mä meen syöttää sen ja sit laitan hänet nukkumaan. Otin tytön Harryltä ja menin huoneeseemme. Tyttö ei meinannut nukahtaa, mutta onneksi hän nukahti. Minuakin väsytti ja pian nukahdin itsekkin.

Aamulla:

Olin ensimmäisenä hereillä. Olin todella väsynyt, koska vauva itki pari kertaa. Niall oli mennyt myös nukuttamaan tyttöä. Hän oli niin ihana ja huolehtivainen. 
- Joku on pirteenä. Virnistin Dianalle, kun huomasin hänen tulevan.
- Harry kosi minua. Dianan hihkaisi. Nousin tuolilta halaaman häntä.
-Onnea mut mis välis?? Naurahdin.
- No ku oltii menos nukkumaan, Harry polvistui eteeni ja tottakai suostuin, sitten suutelimme ja lähdimme kulkemaan sänkyä kohti. No Harry kaatoi minut sängylle ja alkoi suutelemaan kaulaani ja sit.. Diana selitti.
- Joo. Ei yksityiskohtia. Keskeytin Dianan. Aloimme nauramaan kuin hullut.

Ristiäisissä:

Tänään meidän pikkuinen saisi nimen. Minä ja Niall olimme ainoat, jotka tiesivät nimen. Halusimme pitää sen yllätyksenä. Olimme kutsuneet pojat, -se on jo ilmiselvää- Dianan, Eleanorin, Little mixin ja Niallin perheen. Minun vanhempani eivät päässeet emmekä pitäneet iso ristiäisiä. Kummeiksi päätimme ottaa: Hary, Eleanorin ja Perrien. Harry sai olla sylikummina. Tytön nimeksi tuli Amy Lillian Horan.

5vuotta myöhemmin:

Amy on jo 5-vuotias. Hän kasvaa niin nopeasti. Viidessä vuodessa on ehtinyt tapahtua jonkin verran. Pidimme kaksoishäät ja Harryllä ja Dianalla on 3-vuotias poika, Oliver. Perrie odotti lasta Zaynille ja Louis ja Eleanor olivat kihloissa ja Liam oli myös kihloissa. Pojat keikkailivat vieläkin aika usein. Olimme kaikki todella onnellisia.


// Joo aika tönkkö ja lyhyt loppu xd 
mut ei anneta sen häiritä.. eihä?? \\

xInka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti