lauantai 30. elokuuta 2014

I can't believe -8

Harryn näkökulma:

Keikka meni hyvin -niin kuin yleensäkkin. Yleisö oli jälleen täysillä mukana ja siitä tulee hyvä fiilis ja tietää onnistuneensa. Pukuhuoneessa Ash meni istumaan sohvalle. Menin istumaan hänen viereen ja pussasin häntä huomaamattomasti poskelle. Ash kääntyi katsomaan minua suloinen hymy huulillaan. Kuiskasin hänen korvaan, että käyn vaihtamassa vaatteet. Muut olivat jo vaihtaneet. Nousin sohvalta ja viitoin Louisin mukaani, hän sanoi käyvänsä vessassa. 

- Tietääks muut viel?? Kysyin.
- Ei mut aattelin et niil vois kertoo nyt ku kaikki on tääl. Louis sanoi ja lähti takaisin. Minä vaihdoin vaatteet. Laitoin harmaat lökärit ja valkoisen paidan ja beanien. Menin poikien ja Ashleyn luo. Louis oli mennyt Ashleyn viereen istumaan joten jouduin menemään Niall ja Zaynin kanssa toiselle sohvalle. Ash oli käskenyt Liam samalle sohvalle kuin me muut joten hän istuin käsinojalla. Ash katsoi Louisia, joka nyökkäsi hymyillen.
- Meil ois vähä asiaa. Ash aloitti. Juuri ennen kuin Louis oli jatkamassa Niall hihkaisi:
- Mä tiesin tän!! Ash ja Louis naurahti ja muut -paitsi minä- katsoivat heitä ihmetellen. 
- No mitäs sä tiesit?? Louis kysyi nauraen.
- Teil on jotai juttuu iha varmasti. Zayn vastaavasti sanoi. Louis ja Ash nauroivat entistä enemmän. Minäkin nauroin hieman. Kun Louis ja Ash olivat rauhoittuneet he jatkoivat:
- Meil ei oo mitää juttuu. Ash sanoi. Pojat katsoivat heitä ihmetellen -taas. 
- Nii siis me ollaa sisaruksii. Louis sanoi ja poikien leuat tippuivat maahan asti. He olivat hetken hiljaa, mutta sitten Liam tajusi sanoa jotain.
- Ja sen takii näytitte samanlaisilt. Liam totesi.
- Tietääks Lexi jo?? Niall kysyi. Kaikki kääntyivät katsomaan Ashleytä.
- Ei tiiä viel mut kerron varmaan huomen ku haen hänet. Ash hymyili. Louis kertoi Ashleyn kanssa miten he saivat tietää, että ovat sisaruksia ja kaiken muun mitä he minulle kertoivat. Kun olimme lähdössä Ashleyn kännykkä piippasi viestin merkiksi. Hän luki viestin ja näytti hieman säikähtäneeltä, mutta hymyili nopeasti ennen kuin kukaa huomasi sen.En viitsinyt kysyä.

Ashleyn näkökulma:


Onneksi pojat ottivat asian hyvin. Kun olimme lähdössä poikien kanssa sain viestin. Avasin kännykkäni ja katsoin viestiä. Tuntemattomasta numerosto. 

- Älä ole enää poikien seurassa ja jos et tottele sulle ja sun pikkusiskolle käy huonosti.-
En jaksanut kiinnittää hirveästi huomiota viestiin ,mutta silti se vähä pelotti minua. Tajusin pian, että pojat odottavat minua. Hymyilin etteivät he epäilisi tai kysyisi mitään. 
- Voitteko viiä mut Jessin luo?? Kysyin kun olimme päässeet autoon.
- Eks sä tuukkaa meil?? Zayn kysyi. Pudistin vain päätä ja sanoin:
- Meen Jessin luo ku en oo ollu nii usein enää niil. Louis nyökkäsi ja lähti ajamaan ohjeitteni mukaan. Harry katsoi hieman epäuskoisena, mutta hymyilin hänelle ja hän hymyili takaisin. Toivottavasti hän ei epäile mitään. 

Kun olimme perillä. Kiitin Louisia kyydistä ja toivotin heille hyvät yöt. Koputin Jessin oveen. 

- Moi. Sanoin kun Jess avasin oven. 
- Eiks sun pitäny hakee Lexi vast huomen?? Jess kysyi ja päästi minut sisään.
- Joo mut aattelin et voisin tulla myös yöks. Naurahdin.
- Tottakai voit. Jess naurahti ja kävelimme olohuoneeseen, Aloimme katsomaan elokuvia. Katsoimme muutaman leffan kunnes aloimme olla tarpeeksi väsyneitä. Jess heitti minulle peiton ja tyynyn, sillä aioin nukkua sohvalla vaikka Jess oli sanonut, että voi itse nukkua sohvalla. Toivotimme toisillemme hyvät yöt. Nukahdin todella nopeasti.

Aamulla:

Heräsin siihen, kun joku hyppäsi mahani päälle ja alkoi nauramaan. Aukasin silmät ja katsoin kuka oli hypännyt, vaikka tiesin kuka se oli.
- Huomenta. Sanoin ja otin Lexin kainalooni. Lexi jatkoi nauramista, mutta pian hän jo kiemurteli otteestani ja lähti juosten varmaankin leikkimään Lukaksen kanssa. Nousin ylös sohvalta ja kävelin keittiöön. 
- Huomenta. Sanoin Jessin äidille, Evalle.
- Huomenta. Hän hymyili minulle ja ojensi kupin teetä.
- Miksi olet jo näin aikaisin hereillä. Eva kysyi, kun olimme olleet hetken hiljaa.
- Lexi herätti. Naurahdin niin kuin myös Evakin. Eva on minulle kuin oma äiti. Hän on mukava. 

Lexi ja Lukas juoksivat keittiöön kilpaa. He istuivat vierekkäin pöytään ja pyysivät -tai no sanoivat haluavansa- aamupalaa. Eva antoi heille maitolasit ja murokupit. Jess ei ollut vielä herännyt eikä se ollut uusi asia, mutta en viitsinyt vielä herättää häntä. Kun Lexi ja Lukas olivat syöneet, he lähtivät jälleen juosten pois. Jäin auttamaan Evaa keittiössä. 

- Saisinkohan Jessin vaatteet lainaksi?? Kysyin samalla, kun laitoin astioita tiskikoneeseen. 
- Joo tottakai. Hae vain kodinhoitohuoneesta. Eva vastasi. Kiitin häntä ja suunnistin kodinhoitohuoneeseen -vaikka tiesinkin missä se on. Onneksi olemma saman pituisia, joten voimme lainata toistemme vaatteita. Löysin aika nopeasti hyvät vaatteet. Löysin vaaleat repaleiset farkut ja harmaan neulepaidan. Vaihdoin vaatteet kodinhoitohuoneessa. Kun olin vaihtanut vaatteet pyysin hiusharjaa Evalta. Harjasin hiukset ja siisti vähän meikkejäni. Kun olin valmis menin Lukaksen huoneeseen. Lexi ja Lukas leikkivät keskellä huonetta. 
- Lexi vaihetaa vaatteet. Sanoin, kun huomasin että Lexillä oli vielä yöpuku. Otin Lexin laukun ja sieltä Lexille vaatteet. Otin valkoisen collegepaidan ja vaaleat legginsit. Katsoin myös Lukakselle vaatteet, tummat farkut ja harmaa pitkähihainen. Ajatteli, että voisin mennä Lexin ja Lukaksen kanssa shoppailemaan ja puistoon. Kun olin saanut Lukaksellekkin vaatteet vaihdettua kysyin heiltä haluavatko he lähteä ja sain vastaukseksi innostuneet myöntymiset. Meninn sanomaan vielä Evallekkin, että lähdmme. Jess oli vielä nukkumassa joten hän ei tullut mukaan. 

- Minne mentäis ekaks?? Kysyin Lexiltä ja Lukakselta, kun kävelimme kohti bussipysäkkiä.

- Puistoon!! He huudahtivat yhtä aikaa. Naurahdin hieman. Katsoin bussi aikatauluja, ja meidän bussin pitäisi tulla 5-10 min päästä. Menimme penkille istumaan. Lexi ja Lukas puhuivat innokkaasti puistoon menosta.
- Bussi!! Bussi!!. Lexi hihkui, kun näki bussin tulevan. Käskin heitä ottamaan minun käsistäni kiinni etteivät he eksy. Maksoin meille liput joilla voi matkustella koko päivän. Bussi oli aika täynnä, joten minä seisoin ja Lukas ja Lexi istuivat yhdellä penkillä, vaikka heillä oli hieman ahdasta istua siinä kahdestaan. Eräs vanha rouva siinä vieressä naurahti hieman, kun Lexi ja Lukas alkoivat suunnittelemaan tämän päivän ohjelmaa. 
- Taitaa tulla aika mukava päivä. Ruova naurahti.
- Joo nii taitaa. Naurahdin takaisin. Pian olimmekin meidän päätepysäkillä. 
- Käytäiskö eka tos kahvilas?? Kysyin ja osoitin kahvilaa kadun toisella puolella. Lexi ja Lukas nyökkäsivät.
Onneksi ei ollut jonoa, joten pääsimme heti kassalle. Ostin kahvin ja 2 mehua. Lukas ja Lexi eivät halunneet jäädä kahvilaan istumaan vaan halusivat heti puistoon. Lähdimme kävelemään puistoon.

Puistossa:


Miten Lukas ja Lexi jaksavat vieläkin leikkiä ja riehua?? Olemme olleet kohta 2 tuntia samassa puistossa. Olemme kyllä käyneet syömässä jäätelöä kerran. Jess on laittanut yhden viestin, jossa hän sanoi, että Eva ja Joe, Jessin ja Lukaksen isä, ovat menneet töihin ja tulevat vasta yöllä ja Jess itse on mennyt katsomaan isoveljeään, Ethania. Eli Lukas tulee meille yöksi. No ainakaan Lexin ei tarvitse yksin olla. Tunsin jonkun käden olkapääni päällä. Säpsähdin hieman, sillä en ollut kuullut kenenkään istuvan viereeni. Käännyin katsomaan, kuka viereeni oli sitten tullut. Louis. Mitä hän täällä teki??

- Moi. Louis hymyili. Hänellä oli huppu päässä ja aurinkolasit silmillä ettei häntä tunnistettaisi, mutta tottakai minä hänet tunnistin.
- Älä säikyttele mua noi enää. Naurahdin.
- Mut mitä sä tääl teet?? Jatkoin kysymällä.
- Pojat halus pitsaa. Louis naurahti.
- Entä ite?? Hän kysyi vastaavasti minulta. Kerroin olevani täällä Lexin ja Lukaksen kanssa. Hän halusi tavata heidät -vaikka Lexin olikin nähnyt. 
- Oota täs ni käyn hakee ne. Sanoin ja nousin penkiltä ja lähdin kävelemään Lexin ja Lukaksen luo.
- Lexi ja Lukas tulkaa tonne hetkeks. Sanoin, kun olin heidän kohdalla. He katsoivat toisiaan hetken ihmetellen, mutta tulivat silti perässäni.
- Pääsette kohta takas mut tulkaa kattoo mun kaveria ja olkaa kilttejä. Sanoin hymyillen. Näin Louisin istuvan samalla penkillä vielä, ja kun hän näki meidät hän hymyili.
- Moi. Louis sanoi Lexille ja Lukakselle.
- Moi. Lexi sanoi hiljaa Lukaksen kanssa yhtä aikaa. Lexiä ujostutti taas, mutta hän ei näyttänyt tunnistavan Louisia. Minä istuin takaisin Louisin viereen, kun Lukas ja Lexi menivät takaisin leikkimään. 
- Ooks kertonu viel Lexille?? Louis kysyi yllättäen. Käännyin katsomaan Louisia ja pudistin päätäni. En ollut kertonut vielä kellekkään. Pitäisi kertoa. 
- Lexi!! Lukas!! Huusin. Lexi ja Lukas tulivat aika pian meidän luokse.
- Me lähetää nyt käymään kaupassa ja sitten mennää tekemään ruokaa. Sanoin. Lexi kieltäytyi -niinkuin aina.
- Mut hei. Tulkaa meille syömään. Louis sanoi. 
- No jos Lukas ja Lexi haluaa?? Kysyin ja he nyökkäsivät. Otin Lexin toiseen käteeni ja Lukaksen toiseen. Louis johdatti meidät hänen autolleen. Laitoin Lexin ja Lukaksen istumaan taakse ja itse menin etupenkille.

Yhteiskämpillä:


Olimme juuri syöneet ja nyt pojat leikkivät Lexin ja Lukaksen kanssa. Lexi oli aluksi ujostellut, mutta ei enää. Ja se oli vain hyvä, sillä aiomme hengailla poikien -varsinkin Louisin- kanssa. En ole kertonut vielä Lexille. Hän ei välttämättä tajua sitä kunnolla. Pitäisi ensin kertoa Lexille sitten Jessille. Jess varmaankin saa fangirlaus kohtauksen. Hymähdin ajatukselle ja menin katsomaan miten pojat pärjäävät. Kuulin Lexin naurua. Louis oli ottanut Lexin olkapäilleen ja juoksi ympäri olohuonetta. Onneksi he tulevat toimeen. Miksi ei tulisi?? Menin istumaan sohvalla ja katsoin muiden riehumista.

Pian kuulin kännykkäni viestiäänen. Otin kännykkäni ja katsoin viestin.
- Voiko Jess tulla tänne.  Kysyn Liamilta, joka puhui Lukaksen kanssa. Liam nyökkäsi ja minä vastasin Jessin viestiin. Pian hän laittoi toisen viestin. 
- Olen hetken päästä bussiasemalla xJess- 
Eli minun pitäisi lähteä hakemaan hänet,  sillä hänhän ei ole käynyt täällä. 
- Mä meen hakee Jessin. Huikkasin, kun laitoin kenkiä jalkaan. Olohuoneesta kuului jotakin heippa-tyylistä mutinaa.  Olin juuri sulkenut oven, kun tunsin kädet lantiollani. Käännyin katsomaan henkilöä.  Harry. Olisi pitänyt arvata. Pian hän työnsi minut hellästi seinään kiinni. Harry piti käsiään lantiollani vieläkin. 
- Unohtuko jotain?? Hän virnisti. Päätin kiusata häntä hieman. 
- Mm.. ei.. eipä tainnu. Sanoin naama peruslukemilla. Kiemurtelin Harryn otteesta ja lähdin kävelemään kohti keskustaa. Kuulin juoksu askelia takaatani. Harry käänsi minut ympäri ja suuteli minua ja minä tietenkin vastasin siihen. Kun irrottauduimme hän virnisti minulle. 
- Nähää kohta. Sanoin ja pussasin Harryä poskelle. Minulla oli enää jotain 2km asemalle. Tuntui, kun joku seuraisi minua, mutta en välittänyt siitä.  Pian minua alkoi jo pelottamaan ja sitten tunsin viiltävää kipua takaraivossa. Ja sitten pimeni.




Untitled



tos on se Lukas ja sen päivänasu:

Aww



ja tossa Lexin asu:

Nikolaa <3

Täs uutta osaa :)
Enjoy!!


xInka






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti